29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Två barnmorskebesök på en dag

Ja,  i morse var jag hos min barnmorska på MVC (Vasamma) och allt såg bra ut. Tanken var ju att jag skulle få en hinnsvepning idag om jag var redo för det men det var jag tydligen inte… På eftermiddagen hade jag tid hos min ”alternativa” barnmorska Marietta, som varit ett fantastiskt stöd under hela min graviditet när jag haft diverse hjärnspöken. Jag tycker faktiskt att det var väldigt jobbigt att inte besöka MVC innan v.20 och efter det var det besök i v.26 och först då blev de mer regelbundna. Marietta arbetar som akupunktör och kör även förlossningar i hemmet. Hon utförde akupunktur på mig innan graviditeten samt varannan vecka fram till vecka  25 ungefär. Nu har jag börjat gå dit igen för ”vräkning”. Det sägs att nålarna kan stimulera hormoner som kan sätta igång förlossningen. Hon menar iallafall att de flesta som kommer till henne föder sitt barn innan beräknad födsel. Det återstår att se! Jag kan iallafall varmt rekommendera Marietta. Kliniken finns på Barnhusgatan i Stockholm.

Så här kan set se ut (bilder som jag tog i höstas)

akupunktur3

akupunktur1

akupunktu2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons