29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Barnmorskan

I morse var jag hos barnmorskan och alla värden såg bra ut. Magen växer som den ska och lägger kvar mitt på medelkurvan. Bulan är ännu inte fixerad men nu ruckbar (förra gången var hon rörlig/ruckbar) det vill säga steget före fixering med andra ord finns det fortfarande risk för att hon gör en vändning. Vi pratade om förlossningen och jag lämnade in mitt förlossningsbrev. Nu kommer jag besöka barnmorskan en gång i veckan fram till att Bulan kommer. Sista träffen är på BF (3 maj) och efter det får vi väl hoppas att jag inte ska behöva komma tillbaka. Jag kommer även få hinnsvepning från påsk, om det finns förutsättningar till att göra det, det vill säga att kroppen börjat göra sig redo för förlossning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons