29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Babyshower

Igår när vi var på väg hem från spat så blev jag grundlurad. Tanken var att vi skulle köpa systemkamera men C tyckte att vi kunde äta lunch hemma innan och eftersom jag skulle hämta ut ett större paket från Jollyroom tyckte jag att det var en bra idé, nu när vi hade bilen tillgänglig. När jag öppnar vår dörr så ser jag en massa skor, första tanken var shit, nu har vi gått in i fel lägenhet, vad pinsamt. Men  väldigt snabbt kommer det framspringandes en liten kille som jag väl känner igen och efter det ser jag girlanger på vår sovrumsdörr. Så det första jag tror jag säger är hur har dom kommit in i vår lägenhet. C tyckte att jag skulle gå in och titta vilka som var där. Jag blev ju rätt paff och chockad så sa nog inte så mycket. Inne i köket stod flera vänner som anordnat en babyshower. Så gulligt! GRUNDLURAD! Det var fika, lekar och presenter som stod på schemat. SÅ TACKSAM!

folk

William Jenny, Daniel, Jasmine, Emma, C, Susanne, Mats, Lotten och Elsa

david

David, Thea och Mikaela

bllöjtårta

tårta

2 reaktioner på ”Babyshower

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons