29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Vattengympa

Jag går ju på vattengympa två gånger i veckan och i min grupp så är det bara gravida så träningen är anpassad därefter och leds av en sjukgymnast. Toppen tycker jag! Jag har gått på vattengympa sedan v.15 eftersom jag känt foglossningar och inte kunnat träna något annat. Många gravida betalar jättemycket för vattengympapass hos privata aktörer men jag går hos Feelgood. De första gångerna kostar 200 kr per gång det vill säga lika mycket som ett läkar-/sjukgymnastbesök och  när du överstigit högkostnadsskyddet så går du gratis. Dock  verkar det inte vara många som känner till detta. Jag har faktiskt varit själv i ena gruppen i ett par veckor, i väntan på att fler gravida ska ansluta sig. Så är du gravid, kom och träna med mig på Feelgood :)

Feelgood_4-F

3 reaktioner på ”Vattengympa

  1. Hej!
    Hade ingen aning om att det finns och går att använda frikortet!! Låter toppen!
    Var ligger Feelgood och vilka tider är gravidanpassade?? :)
    Är i v29 och har foglossning så detta skullevara perfekt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons