29 år, gift med Christian, Vasastan i Stockholm, kommunikatör/projektledare i offentlig sektor, bf april/maj 2017

Annons

Förhandling om namn

Det är inte alltid lätt att vara två om att bestämma ett namn. Vi har ju som sagt landat i en ganska lång namnlista men många av mina favoritnamn är ratade av Christian och finns inte med. Vi har även hamnat i en förhandling om mellannamn och efternamn. Jag behöll ju mitt efternamn och la till Christians som mellannamn när vi gifte oss. Men jag har gett med mig om att vår dotter enbart ska heta Vallentin i efternamn mot att jag får bestämma mellanman. Jag vill hedra min mormor, som jag har väldigt fin kontakt med, samt min farmor som gick bort samma dag som vi plussade. Vårt dotters namn kommer bli:

Förnamn Sara Antonia Vallentin

och sedan har jag sagt att Christian får bestämma förnamn om han håller sig till vår lista.

De namn som vi väljer mellan finns här

2 reaktioner på ”Förhandling om namn

    1. Jo på länken i inlägget hittar du ett annat inlägg där vi skriver vilka namn som vi gemensamt kommit överens om. /MALIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons