Bild 2014-05-17 kl. 01.26 #2 Bild 2014-05-17 kl. 01.30 #3

Japp, precis som rubriken säger så känner jag mig inte snygg och sexg och jag har inte gjort på en månad, något är fel. Jag vill inte ens vara med på bilder för att jag känner mig så inombords.

Jag har försökt att göra små saker som ska hjälpa mig så som att måla naglarna, fixat fransarna, äter nyttigt, köpt nytt smink, nya kläder, klätt upp mig och sånt. Jaa du förstår då att jag har försökt med många knep.. men inget har hjälpt.

Det är ju något som måste komma inifrån eftersom att det bara är en känsla. Det behöver inte betyda att jag går runt och tycker att jag är ful och osexig och vill ha bekräftelse, för så är det inte. Jag känner bara inte inifrån att jag känner mig snygg och sexig, känslan finns inte där inne.

Känner du likadant eller vet du vad jag kan göra för att känna det? Dela gärna med dig för att jag tycker på riktigt att det är jobbigt.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Malin

  Du kanske ska prova byta klädstil? Till något som kanske inte alla andra har. De behöver inte vara emo eller så, men kanske lite mer ”alternative” om du förstår haha!
  Du kanske behöver prova på lite nya saker och kanske hitta ditt ”nya jag”
  om du vill ha tips på klädstilar kan du kolla min instagram: hanell_malin
  Lycka till :) <33

  URL:
 2. Postat av: Ipek

  Jag tror att det mest ligger i ditt huvud. Du tänker på det för mycket. Du är otroligt vacker. Det är många som tycker det. Men det är inte det viktiga. Det senaste har du hakat upp dig allt för mycket på ditt utseende och nu stör allting dig. Sluta tänka på hur du ser ut för ett tag och sätt kraft på att utveckla dig som människa istället som en snygg och sexig kvinna. Det är du redan. jag skulle tipsa om göra något nytt i ditt liv. Kanske börja en kurs i något du länge velat testa, teater, bild, dans eller ja vad det nu kan vara. Tror du skulle må bättre :)

  URL:
 3. Postat av: Emmeline

  Sök jobb! Så som jag förstår det har du egentligen inget arbete utan tar lite modelljobb då och då. Att faktiskt ha ett arbete och känna sig behövd gör otroliga saker för självförtroendet. Det behöver inte vara något komplicerat, gå runt i lite olika fik, försök att få prata med personalansvarige och presentera dig lite kort innan du lämnar över ditt CV. Från början kan du kanske inte räkna med att du får drömjobbet på drömfiket men så är det nästan alltid i början.. Tips är mataffärer. Där är personalomsättningen stor och lönen är bra. Lycka till med allt :)

  URL:
 4. Postat av: Jenny

  Hej Ellinor! Jag kände likadant för ett tag sedan. Blev tipsad om att börja på Poledance också gjorde jag det, det är inte bara kul utan man får kroppskontroll, känna sig sensuell och sexig och lärarna är väldigt bra och självförtroende peppade! Helt fantastisk känsla efteråt! Då känner man sig snygg inte bara utanpå utan också inifrån. Prova du kommer inte ångra dig! Finns nybörjar lektioner på sthlmpole.se

  Kram från en läsare <3 hoppas det blir bättre!

  URL:
 5. Postat av: Aaron

  You’re kidding, right? Surely, you can’t be serious. You are sexy as f-ck!!

  URL:
 6. Postat av: Emily

  Jag vet att du bygger på en modellkarriär och utseendet är högsta punkten som modell. Jag vet att det här kommer låta stjärtigt… Men ärligtalat så ligger faktist the beauty inside och inte utanpå. Det är din insida som gör dig charmig. Såklart är det ju ett plus att du är extremt vacker. Men det är fane mej inte det viktigaste. Personligheten. Tänk inte så mycket på hur du ser ut även om det är något man länge får jobba med att inte tänka på det. Men desto äldre du blir desto mindre tror jag att du tänker på det. Du är sjukt snygg. But that is not really the point. Försök att tänka på annat, viktigare saker. Som tex… Din framtid..
  Kram <3 DU ÄR SUPER VACKER BÅDE INUTI OCH UTANPÅ!!!

  URL:
 7. Postat av: elise

  Måste bara fråga/ säga detta…hoppas du svarar o förstår.
  Jah ska flytta tillbaka till min mamma i skåne & då säger mamma o pappa att jag ska börja på samma skola som jah *Sluta på innan..men det vill jah inte för ingen *gilla mig typ där* & alla snackar typ skit.
  jah skulle vilja gå på en skola i närheten utom den skolan som mamma o pappa tycker! Snälla snälla hjälp mig…va ska jah göra? Snälla kan du inte ge mig råd eller göra en video när du svarar? Skulle betyda mycket för mig för detta gör att jah inte mär bra i kroppen & i livet. Snälla hjälp mig

Lämna en kommentar