4_2

Nu sitter jag hemma i sofffan och är väldigt frustrerad… Jag har fått så bra besked på senaste tiden och saker och ting går verkligen framåt. Det finns bara ett problem och det är att jag inte glädjs åt dem?
Jag blir ytligt glad och känner mig glad, men innuti så känner jag mig helt tom och typ nästan ledsen. Varför gör jag det? Jag vet inte något som jag mår dåligt över, jag bara mår dåligt.
Som sagt, jag har så mycket just nu som gör att jag borde bli as glad och känna mig som den lyckligaste på hela jorden, men vad är det som gör att jag inte gör det?

Har någon av er känt så här förut? eller är det någon som vet vad det beror på? eller ännu bättre, hur jag blir av med den mörka känslan i min kropp?

Kram på er, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: steph

  Att du inte kan glädjas åt saker kan bero på en depression, kanske du kan tala med en psykolog?
  Det kan vara skönt att prata ut ibland!

  URL:
 2. Postat av: Annica Lindholm Tejfors

  Det är väl som när man fått barn och egentligen bara ska njuta och det är det bästa som hänt. Alla säger till en att ta vara på tiden och lev i nuet och njuuut – men det går bara inte …. Det är först när man ser tillbaka man kommer ihåg att det var bra och härligt.
  Fast det kanske inte är samma sak… Men jag tror vi alla har svårt att glädjas åt det som är NU och i ditt liv har det ju hänt så mkt på ganska kort tid. Tänk det har ju knappt gått ett år ❤️
  Stor kram till dig iaf och ta hjälp ifall det blir värre.

  URL:
 3. Postat av: Josefine

  Jag hade det sån.r jag var lite yngre. Det kändes som att jag va i en bubbla där jag bara kunde vara ledsen och alla andra var glada på den andra sidan av bubblan. Det var verkligen en jobbig period och jag var hela tiden ledsen. Det jobbigaste av allt var att jag inte visste varför jag var ledsen, jag bara var det. Men mina föräldrar fanns där och pratade med mig varje kväll och efter ca ett halvår kom jag ut ifrån min bubbla gladare och starkare än någonsin.❤️ Så umgås med människor du tycker om och se till att du har någon sol kan lyssna när du förklarar så kan jag nästan lova att du snart kommer vara både gladare men också otroligt mycket starkare. Kram på dig!!❤️

  URL:
 4. Postat av: Kyanos

  Är det inte lite som dem sjunger i Snook-Inga problem.
  Man kan ha allt man drömt om men att det inte gör en lycklig. Det kanske är som andra skriver att du kanske har en depression.
  Annars så kanske det är att det är så mycket som händer just nu så att det blir lite för mycket?
  Du kanske behöver en paus eller semester där du får ta det lugnt och tänka på var är jag, vad vill jag och lite annat som snurrar runt i huvudet.
  Hoppas det blir bättre
  Kram

 5. Postat av: Erica

  Kan det vara så att modejobbet kanske inte är det du innerst inne drömmer om? Det kanske är därför du känner som du gör? Hoppas du mår bättre snart!! Kram

  URL:

Lämna en kommentar