image

image

image

image

image

Så typiskt att jag ska ha bajs svårt att somna även  fast jag är as trött. Jag ligger och tänker på massa onödiga saker som jag ändå inte kan göra något åt nu, så det är bara onödigt. Sen efter det får jag ångest och måste vrida och vända mig… sen går det om och om igen tills jag verkligen rådeckar efter 3 timmar av elände. . Har någon tips på hur man kan lösa mitt problem?

Eftersom att jag ligger och grubblar på mitt liv så tänkte jag dela med mig av några söta bilder på mig när jag var liten 😀 haha så jäkla söt, vad hände?! :O

Godnatt, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Sarah

    Vilka gulliga bilder! Du ser helt fantastisk ut! <3

    Ett tips för jobbiga tankar: skriv ner dem. Det fungerar alltid! Plocka fram ett dokument på datorn, ett block eller vad som helst och sätt dig någonstans där du får vara ifred. Låt tankarna komma och skriv ner allt som du tänker på. Jag lovar, det känns so oerhört bra efteråt! :) Hoppas att allt löser sig!

Lämna en kommentar