image

image

Vad är det som krävs för att ett förhållande ska funka?

Jag har tänk på just det väldigt länge. Vad är det egentligen som krävs?
En sak som jag tycker är viktigt är att veta vad man vill med sitt förhållande. Man måste veta att man är redo att offra saker i sin vardag för att det ska funka. Man ska vara redo att göra saker på ett annat sätt för att det ska funka i eran vardag tillsammans.

Jag tycker att det är viktigt att man kan möta sin partner halvägs.  Den ena partnern kan inte alltid möta en andra där den är. Då menar jag inte bokstavligen mötas upp på en plats. Utan man får kompromissa och ibland ge med sig. Man måste lära sig att det inte alltid blir som man själv vill.

Många glömmer bort att det är två i ett förhållande. Man kör sitt eget race och gör saker på sitt eget vis, man tycker att den andre ska anpassa sig. Så ska det inte vara, man ska anpassa sig tillsammans och skapa sig en vardag där båda är nöjda och glada.

Det här med förhållande är inte lätt. Det är aldrig lätt när två ska bli ett. Så länge man vet att man vill dit och man vet att man är villig att kämpa för att komma dit, så får det ta sin tid, inget kommer över en natt.

Ett starkt förhållande börjar med två människor som är villiga att offra allt för varandra. Nu menar jag inte att man måste offra allt, men när du är redo att göra allt för din partner så vet du att det är rätt.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: deb prom dresses

    There are this particular feather with vector structure ask if you desires Ya think you could what is data file sharing internet site to see what’s going on? My spouse and i cherished people down a lot. Thanks.
    deb prom dresses http://www.debs-dresses.com/prom-dresses_c86.html

Lämna en kommentar