atousaskola

ellinor1

Foto: Emma Gann

Jag märker nu att det jag behöver för att må bra och inte bli deprimerad är att ha något att se fram emot, något att sträva efter.
För en vecka sedan så hade jag inget att se fram emot och dagarna gick segt, fick panik vart mitt liv skulle leda, fick panik att varje dag var lik den andra osv.
Nu bara några dagar senare så ser jag fram emot att gå upp i morgon och vill med en positiv inställning ta reda på vart mitt liv leder.
Allt detta är pga av att jag har lite planer att sträva efter det här året, jag har stora, roliga saker att se fram emot och kämpa lite extra för.

Om mitt år blir som jag har planerat och vill så kommer detta vara ett par resor som jag kan se fram emot.

Åker till Cuba med Kevin och hans föräldrar, är borta 2 veckor, vi åker i april. Kevin är ju född på Cuba och har morföräldrar osv där så kommer bli super kul att träffa dem.
I slutet på april så åker jag till China och modellar, kommer hem efter 6 veckor, alltså i början av juni.
Den 10e juni åker jag till Marbella i 3 veckor med Ung med psoriasis på min vårdresa.
I juli så har varken jag eller Kevin något jobb här hemma i Sverige så Kevin vill att vi hyr en lägenhet i bareclona under den månaden, skulle vara super mysigt!
Visst har jag mycket skoj att se fram emot? Om det nu blir så att jag åker på alla resor, hehe :) Men nu har jag iaf något att kämpa emot och en plan på hur jag vill att mitt år ska se ut, jag vill men glädje gå upp varje dag och kämpa för att göra varje resa möjlig.
Jag är nu helt säker på att jag har ett roligt år att se fram emot 😀

Kram på er alla, Ellinor

Lämna en kommentar