Foto Hanna Söderberg

Jag är en tjej som tänker väldigt mycket och jag gillar att dela med mig med mina tankar i bloggen.
Nu är min tanke, vad är meningen att vi ska åstadkomma här i livet?
Mitt mål att åstadkomma är att få min egen familj som jag älskar och som älskar mig, men också att få folk runtomkring mig att må bra. Så länge jag har kommit dit och åstadkommit det så är jag nöjd.

Vad är bättre än att få folk runtomkring dig att må bra? Vad är bättre än att hjälpa andra framåt? 
Jag tycker att det är de bästa som finns! Jag mår bra när de jag bryr mig om mår bra men också när jag kan få folk jag träffar första gången att må bra.

Är det någon som förstår mig? Det är en speciell lycka i mitt liv, jag glädjs  som mest när andra glädjs på grund av mig, det är en mäktig känsla.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Hanna

  Jag förstår precis vad du menar, jag är likadan :)

  URL:
 2. Postat av: En tjej med massor av känslor

  hej Ellinor! Din blogg är verkligen en inspirerande blogg och älskar när du delar med av dina åsikter. Jag hoppas du kan hjälpa mig med detta eller säga vad du tycker är rätt o fel då jag själv är osäker om detta verkligen är smart..
  Det är såhär att en kompis till mig(vi är inte bra kompisar nu) skrev med en kille. Hon hade små känslor för honom Men hon bestämde sedan för att säga upp kontakten men honom. Hon hade fortfarande då små känslor men nu gått över men fortfarande lite små sur på honom över något. När de slutade skriva blev killen förkrossad och vände sig till mig (som var hennes närmsta vän då) och frågade om hon sa något han gjort fel och jag hjälpte honom. Men de slutade med att han släppte de o nu gått vidare. Vi skrev inte då. Men så började vi skriva som kompisar. Han lyssnade mycket på mig när jag mådde dåligt en period. Han fanns verkligen där för mig och han kände desamma. Vi började skriva ännu mer och har ni skrivit i flera månader. Men till de jag vill komma till. Vi båda har känslor för varandra nu. Starka känslor. Jag är rädd att jag gör fel. Jag har håller de hemligt för alla att jag skriver med honom. Vi har träffas i smyg och sånt. Men jag är så rädd att de är fel. Jag kan inte rå för att jag nu har känslor för honom och att de blev som de blev. Trodde aldrig detta och inte han heller. Jag börjar på samma gymnasie som honom nu. Och de andra tjejen finns inte där längre i vår syn. Men gör jag fel som fortfarande vill satsa på oss? Är de okej att göra såhär mot sin kompis? Alltså de har varit så jobbigt vissa berodder. Han vet om att jag tyckte de men han säger att vi löser de. Och de blir lättare nu när vi börjar gymnasiet.
  Kan du hjälpa mig. Du har väldigt bra åsikter och tips om sånt här och därför jag vänder mig till dig. Hoppas du svara på detta, skulle verkligen få hjälp. Och gärna att dina läsare kan kanske säga vad de också tyckte.. Borde jag fortsatta eller måste jag ge upp honom (som jag verkligen inte vill)
  Snäll hjälp. Tack/ kram

  URL:

Lämna en kommentar