P2360350 P2360356 P2360362

Hejsan alla fina läsare!

Jag måste börja med att säga en sjukt äcklig sak. Jag har inte haft så mycket matlust idag, mått lite illa osv. När jag bestämde mig för att äta lite hallon och kvarg för att få i mig något så trillade det ut en fryst skalbagge från påsen med frysta hallon….. OMG SÅ ÄCKLIGT! jag är seriös, jag ville spy.. Jag vet att jag kanske är lite töntig, men usssccch nu kan jag inte äta, jag menar inte direkt så att jag får mer matlust efter det. Så töntig som jag är så kommer jag nog inte kunna äta frysta hallon på ett bra tag.. -.-

Här är iaf några bilder från en sjukt mysig tjejkväll med mina vänner Emma och Paulina! Vi sågs och bara snackade lite skit och kollade på Magic Mike 😉

Love, Elllinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Nathalie

    Det var inte töntigt! Fyfan jag hade inte heller ätit hallon igen om jag hade råkat ut för de!! Usch xO

  2. Postat av: Alice

    Haha bästa Ellinor! Älskar dig du är en utav mina förebilder! Fortsätt med det du gör!

    URL:

Lämna en kommentar