Världen enligt en blondin

Det kunde vara lite bättre :/

Taskig dag. Pga av förkylning är jag extra otålig, känslig och sur. Ja…. Jag gick som en surtant hela förmiddagen. Tänkte ta ett varmt bad och började tappa upp vatten. Walter hoppade in med villkor att han får bada med små Ikea hjärta. Det fick han.. Allting rullade bra tills han stoppade hjärtat i lufthållet och jaaaaaa då fick jag panik av att inte kunna bubbla på länge, drog ut bubbelbadkar för att kolla vilken rör ska jag skruva av för att plocka ut den lilla röda skiten. Klart att jag var arg så jag rykte till badkaret och vips så gick vattenslang. Och min kära man istället för att åka på studs och köpa en sådant så att jag kan ta en varm bad och friskna till så att han tänker inte slösa halva dag på att åka till Bauhaus. Så klart den jäkla nedervåning står som prio 1 just nu så han pillar där istället. Varm vatten till badkaret är avstängd och man får nöja sig med dusch några dagar ! Trist!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *