Världen enligt en blondin

God kväll!!!

ÅÅÅÅhhhh vilka dagar. Jag sysslar med allt möjligt och ibland känner jag mig som en riktig buisnesswoman och ibland bara som en liten rädd tjej som har framför sig hela stora världen. Idag jobbade jag mycket med tentafrågor eftersom om en månad så sitter jag där och skakar av nervösitet. Igår hade vi första företagsbesök till våran fadderupgift och där insåg jag att jag är på rätt spår. Det är det jag vill syssla med. Stora pengar, stora företag och en riktig kariär. :) För mycket att drömma om egentligen men vem förbjuder mig??? Veldigt mycket händer just nu.. idag har vi beundrat för första gången utebelysnig och det känns tryggare när man kommer hem sent på kvällen. Imorgon blir det Sahlgrenska först och sedan planerar jag hela dag på Universeum med min superson. Är själv nyfiken på hajar och regnskog :) Vi letar efter en bil så det blir nog provkörning på lördag och det lutar mot W Passat.
Det bästa av allt är att jag har mycket mer tid för Walter och det passar bra just när min kärlek speglas av som mest :)
I LOVE YOU MIN LILLA KOKOSFLINGA!!! (vet icke värför du ska bli kallad så här just i denna stunden :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *