Världen enligt en blondin

Mammaledig för andra gången

image1535856802.jpg Helgen försvann lika fört som den kom. Mysdagar älskar vi ! men det var mycket jobb också . Tvättstugan är proppfull med nytvättade kläder och soffan fick komma hit ( även om jag var så skeptiskt att ha den blått ush ush här).
Som jag skrev förra veckan är jag föräldrarledig i två veckor till. Sådant beslut kom direkt när vi insåg att Walter är inte redo för att börja full tid på dagis. Kände mig lottad efter ett samtal med chefen. Vilken lättnad att det finns folk som förstår!!!Tack G!
Jag vinkade av L precis och lagt mig på soffan ( som man ligger så gott på oavsett färg!!) och fick precis telefonsamtal att rörläggaren kommer om typ en eller två timmar. Skönt !! Då kan jag äntligen fylla alla låder med grejer ;)
Walter sover lite oroligt och på morgonen fick han utbrott när vi sagt ordet DAGIS. Han ville inte klä på sig och kastade sig på golvet. Sen fick jag lura honom lite grann och vi körde iväg ändå. Det gick ganska bra. Tur att Camilla var på plats!
Bilen gick sönder så vi har en lånebil och letar efter en liten smidig bil för mig så jag kan köra till dagis, pendelparkering och torget.
Idag hoppas jag på en fungerande fläkt i köket och häll . Megasugen på kladdkaka !! Ha en lugn början på veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *