Världen enligt en blondin

Fakturakväll

Sitter täckt med fakturor. Tänkte betala allt idag men jag har ingen ork kvar. Just nu min privatekonomi ser ganska bra ut :)Ludde har precis slutat jobba med Perra och som otur har de grevd bort ström från grannars hus. Undrar om det går fixa ikväll. Lerums energi var här och kollad läge men jag vet inget ännu. Walter somnad men vaknar var 5 te minut och hostar :/ Det går åt skogen med hans inskolning så jag ska ansöka om obetalda mammadagar för att kunna skola in honom på den tiden han behöver.
På jobbet var det ganska lungt, tur att jag hade Lulu som sällskap :) Trivs så bra med dig min skrattis !!
Är ganska trött nu så snart hoppar jag in i sägen och laddar inför fredagen :)
Godnatt !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *