Världen enligt en blondin

Familjen L snart i sin lägenhet .

 

image1527639642.jpgDörrarna monteras , hembiljett för snickarna köpt och vi är på vägen hem. Det blev en stressig morgon då skulle vi hämta grejer kl 9. Packade oss i bilen utan frukost och åkte till stora P platsen där väntade lastbilen.
Blev jätte besviken på snickarna när de har sagt 16 december som datum när ska de åka. Nu tror jag knappt på jul 2010 i huset :/ Att folk kan inte respektera andra . vi har pratad genom detta i början. De skulle inte åka till Polen förre jul, sedan ville de 2 veckor semester i november, förstår de inte att. jobbet som ska göras blir inte gjord??
Solen skiner och tisdag bjuder på en fin vinterdag . Allting ordnar sig säger jag bara och hoppas på det bästa. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *