Världen enligt en blondin

Happy Birthday to me!!!!

Alla räkningar betalda….nu är det bara pappersjobb kvar. Det är mycket…. är så glad att plattan är klar!!! Nu blir det bara shwop shwop och så flyttar vi in :)Hihihi.

Fyller 26 idag….hmmm hur känns det??? Joo….ganska bra tror jag. Är fru, mamma …  kanske inte bästa men försöker och kämpar på :) Ja… det känns underbart att fylla 23 skulle jag  lätt kunna säga :) Tyvärr blev det ingen utgång…vädret är inte fint och det regnar då och då (super bra när vi tänker på plattan…den behöver mycket vatten :)
Walter somnad gott och Ludde sitter här och läser om olika stader… i Polen osv. Fick trevlig besök av VARAN UNDERBARASTE GRANNAR :) Det blev presenter och flera tårtomgångar.Tack för alla gratulationer!!  Hoppas NI njuter valborgskvällen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *