Världen enligt en blondin

Happy feet

….Det var en skön kväll för min del…på ganska länge. Idag bestämde jag att åka hem själv…så snårt ska jag lägga mig i stora sängen och försöka somna utan min älskade man.

Walter sover….lite dåligt…han fick lite alvedon så jag hoppas på en bra natt. Idag var jag ganska nere och undrar om det är regnens fel. Som många kvinnor brukar gjora …parkerade jag bilen på P plasen och shoppade loss :) Det blev många tights :) Sen hämtade jag allt som jag beställde på internet och blev så glad…..Walter fick sin regnjacka :)sött……..

Torsdag börjar jag i tvättstuga sen blir det sista betongjutning på platta :) Nu säger jag godnatt och vinkar till er med ny manicurerad (ny ord :)) hand. Fotterna fick också en liten touch :)

God natt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *