Världen enligt en blondin

Vilken helg!!!!

Walters andra tand är på g, bottenplatta ska gjutas imorgon , själv somnar nästan vid dator, fantastisk väder, livets första dykning …det är bara nagra viktiga händelser som kan beskriva våran helg :)

Imorgon ska jag shoppa lite tings…. siktar på LINDEX och kanske Gina Tricot…..

I fredags fick jag för första gången testa en underbar ansiktsmask från Dermalogica….och jag kan säga direkt att jag rekommenderar MultiVitamin Power Recovery™ Masque … var jätte glad över resultaten….hoppas att nu blir jag bara vackrara och vackrare :)

Idag som jag skrev tidigare var det premiär för dykning. Det gick jätte bra för lille Walter … jag blev litte nervös så första dykning fick han prova med Ludde :) Är jätte stolt över min lilla fisk :) Fick redan anmälla oss till nästa kursen som börjar vecka 34 :) Det är så kul!! och det viktigaste är att den tiden har vi verkligen för varandra… mamma pappa och Walter :)
Nu är det dags för tandborstning och säng ..två killar väntar på mig :)

 Kram på Er……Sweet dreams mina läsare!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *