Världen enligt en blondin

Vilken helg!!!!!!

Igår var det lunch med min kära Stina. Det var kanske sista gång när vi träffade henne innan hon ska födda bebisen :) Hel underbar människa. Tycker om henne otroligt mycket och är så glad att hon och jag blir mammaledig samtidigt :) Det var många hissturer med barnvagnen och Walter sittande i sin babybjörn….inte mycket handla…mest titta . Jag var jätte sugen men men….är ganska stolt över mig själv att det slutade på 2 dukar till köket och bokstöd som jag fick tag på Ahlens. Idag var det inte mycket promenader, vi tittade lite på gas som har landat på åkrarna 30 meter från husbygge och vi avslutade helg med första lektionen på Babysimmet (Lundbybadet) . Trött och glad Walter somnade jätte fört och tyvärr finns det inga ord för att kunna beskriva hur lycklig han va i vattnet!! Sprättlade och simmade som en liten fisk :) Älskar dig min lille mannen! Ojj glömde nästan och berätta att igår var det premier för pappa-ord och idag på morgonen fick Ludde höra hur sött hans som ropar på han :)
Lycklig lottade känner jag mig :) Ha en skön söndagskväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *