Världen enligt en blondin

I love LANCOME

Dagen blev ganska stressig och tyvärr har jag inte hittat klänningen till dopet. Istället gick jag genom min garderob och försökte hitta nåt…lyckades…men det behövs lite mer dagar för att jag ska bli 100% nöjd med den.

 Exakt om en vecka kommer mina systrar….längtar.

Ikväll softar jag ganska ensam, walter sover gott, L är på nån fördelsedags fest på skolan….och jag har min tjejkväll, naglarna ska fixas, hår ska färgas osv. Blev lite besviken att Solsidan blev förflyttad pga Lets dance  men men :)

Idag har jag faktiskt Investerad ganska mycket pengar i min hudcreme ….igen….denna gången blev det nattcreme som förhoppningsvis ge min hud  2 timmar extra sömn :)som de lovar.  Ska testa den ikväll:) God natt……p.s…den heter…  LANCOME GENIFIQUE 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *