Världen enligt en blondin

Ush vad jag blir sur ibland…..

Lyckades på nån sätt ta bort hela inlägg som jag skrev i senaste 20 minuter!! Nu orkar jag verkligen inte skriva mycket. Dagen började vi på BVC…. dags för vaccinering…gick ganska ok..tyckte så synd om den lilla människa som grät efteråt i en kvart.  Blöjhandling gick ganska bra och efter en liten promenad i iskall regn var vi hemma.Just nu.. ligger jag brevid miraklet och dricker VITAMIN WELL CARE..avslappnad efter en lång dusch med konstiga hemjörda hårkur :) Imorgon kommer mormor tidigare och det blir kanske dags för att boka bord inför 14 februari? Kollade precis lite vårnyheter på nätet och är jätte sugen på garderob förnyelse…. tyvärr efter alla betalda fakturor finns inte ens enda krona kvar :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *