Världen enligt en blondin

Mormor är på besök!!!Igen!!! Helt otroligt!! Vilken överaskning!!!!

Känns helt fantastiskt!!! Jag kunde inte ens tänka mig att idag när jag stor där och velkommnar pappa i Sverige kommer mamma också!!! Shit…var så himla chockad så jag nästan swimmade!! Ahhhhh .. så lycklig är jag……Det blir så skönt att få promenera och tjata med min älskade mamma. Just nu åkte hon till hotellet men hon ska komma varje dag och hälsa på, laga polsk mat :) och bortskämma oss :)  Tack för att du finns MORMOR!! De kom med presenter så imorgon blir det städning :) och eftersom hon saknade en riktig stor kastrull sist för att kunna laga soppa så nu kom de med hela last av nya kastrullar så nu kan vi laga nyttig ångmat osv. Pappa tyckte att våra knivar är inget höjdare så nu har vi riktiga i köket :) Ahhh kan inte ens tro på allt som har händ idag. Walter sover efter en lång utan sömn dag med mormor och morfar och vi njuter av kvällen. Nu är det bara att planera Alla hjärtans dag med älsklingen !!! Gott med lite barnvakt!!
 

Vinterland :)

 

Titta mamma…snårt kryper jag!!!!

Piggelin :)

Fredag med underbara Basia :)

Bajsmannen lite för litet för handfat :)

 
Fredagsmys
Hmmmmm
Jaaaaaa nu ska vi hämta min matstol!!!!Juppiiiii
Mamma och jag
Sitta själv??? Inga problem!!
Men det är roligare med pappa så klart!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *