Världen enligt en blondin

Fyyy på dig min lilla prins!!!

Att inte sova på nästan hela natten känns helt fel!! Ush vad trött jag är…undrar varifrån kommer Walters energi !!! Han är vaken glad pigg och leker på babygymmet i 30 minuter nu…ville absolut ej stanna i sängen! Undar dagen hoppas jag ladda mina baterier annars klarar jag inte livet. Igår var det lite bättre men sammanlagt har jag kanske sovit 5 timmar på de sista 2 natterna. Tufft mammarollen :( .Tack vore Basia min första glädje-pass kom när jag läste email som hon skickade igår :)  Ha en bra TORSDAG ! (redan!!! helt otroligt) Snårt blir det dags förfredagsmys och till helgen kommer morfar till sweden med kanske en fantastiskt människa till. Längtar!
 

Här demoraliserar han sin babygym :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *