Världen enligt en blondin

Sista dag i 2009 :)

Känns skönt :) Det blir spännande och se vilka överraskningar har för mig år 2010 :)  Husbygget och familjeliv för fullt :) Igår efter många försök fick jag sömna Walter och mig själv :) Vaknade vid 22 tiden och grejade lite på dator…sen när det var läggdags , min magen ville ha mat!! Käkade 3 mackor och varm chocklad … full moon funkade som värsta caffe och vi somnade vid 1 . Det var ganska tufft att vakna brevid en glad liten bebis som ville krama och gosa :) Han fick dubbelportion av kärlek från mamma och pappa och just nu sover han gott i våran säng :) Idag nyårs afton och jag hoppas att lille mannen somnar senast kl 21 :) och gärna ska sova till morgonen :) Det är kylig dag ute och det skulle kunna bli gott med en liten promenad innan vi börjar skönhetsfixering inför kvällen :) Kan inte komma på outfit ännu men ska fiaska lite med L så kanske hittar jag nåt fint  på backaplan :P  Kör filmcamera rensning :) för att skapa lite minne från 2009 :) Gott Nytt År för alla!! Hoppas den blir bättre än 2009 men sämre änn 2011 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *