Världen enligt en blondin

Bygglov beviljas!!!!!

Ahhh vad jag älskar mitt liv. Posten har kommit precis och där fanns en kuvert från Lerums Kommun !!! Skickade sms till L och han ringde på en gång. Fick oppna brevet och där fanns det lysande nyheter!!! Nu är det dags att börja bygga!!! Helt otroligt!!! Nu känns det så verklig!!! Allt är på riktigt!! Kan man önska sig mer??  Underbara pojkar har jag och nu kan vi bygga våran drömhus!!! Underbart!!!

Bygglov beviljas!!!!!

Ahhh vad jag älskar mitt liv. Posten har kommit precis och där fanns en kuvert från Lerums Kommun !!! Skickade sms till L och han ringde på en gång. Fick oppna brevet och där fanns det lysande nyheter!!! Nu är det dags att börja bygga!!! Helt otroligt!!! Nu känns det så verklig!!! Allt är på riktigt!! Kan man önska sig mer??  Underbara pojkar har jag och nu kan vi bygga våran drömhus!!! Underbart!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *