Världen enligt en blondin

Stannums helg :)

Fredagsmys med clubsadwich gjort av mig så klart med lilla  miraklet på armen ( behövs ingen gym för att bygga musklor). Sedan blev det en liten promenad vid kl 19 till ICA för att handla blöjor och avslutade med ett varm bad … till W så klart… mamma och pappa måste nöjas med dusch (Förhoppningsviss huset blir snårt klart och då börjar jag badrumsindredning från storsta badkar )
Lördag började vi med en  resa via apoteket (magdroppar tagit slut) till farfar och farmor :) Det blev en svamplockning för mamma och farmor medan farfar promenerade lite grann med Walter i barnvagn och pappa grävde så klart. På kvällen satt vi i köket rensade svamp och pratade.. planerade future.. sen blev det dags att lägga sig och sova lite. :) Natten var ganska lungt och kl 5 våran son var pigg och glad… medan vi hade ingen lust att gå upp och börja sin dag så tidigt. Vi lyckades somna om (efter några papa-son tur) och började söndag kl 10 med härligt frukost och promenad till morfar. Sen blev det god middag så klart (farmor har jätte matlagnings talang) och hemkomst. Nu sover Walter… pappa tittar på tv  och samlar krafter för en ny vecka. Vi börjar med besök på BVC :)
Fredagskväll
 
Söndags morgon med morfar
Walters morfar och Mittras mormor med sina barnbarn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *