Världen enligt en blondin

måndag….igen

  Fick äta lite frukost precis … och nu gungar jag min lilla skatt i barnvagn eftersom han vill absolut inte sova i sängen och bara vrålskricker. Undrar om det är nån förkylning på gång.  Dagen började för oss kl 4 …. sen blev det bara gråtandet så mamma sagt att nu i give up och pappa blev tvungen ta ut sina öronproppar och lyfta up sin son och började sin dans med sång Hej ho hej ho. Sen satt vi alla tre framför tv och myste litte grann. Synd för pappa som fick åka till skolan . Mamma med Walter  efter en timme hoppade till sängen igen och det blev en liten drömstund för oss. Idag kommer till oss världens sötaste Stina. Ahhh vad vi längtar. Undrar om jag hinner plocka up alla grejer innan. Det ser ut ganska smutsigt överallt :)
 
  Hela veckan med moster Madzia gick otroligt snabbt…och vips så var vi på flygplatsen checka in henne på plan till warszawa. Det var tårar och inga glada lappar :(  Hon lovade komma snarast :)  Helgen var veldigt intensivt. I lördags hade vi en liten "VISNING" av Walter. Tack vare Johanna Carro  Sara Karin Sinde Emil Adde Perra Kenta det var en riktig kul kväll för oss som föräldrarna med också till Walter …som fick jätte fina presenter. På söndag kom våran blivande grannar med  bok .
  Grävningen på tompten går bra och vi hoppas på att bygglov kommer denna vecka. I mina drömmar fins just nu färdig hus :) Vet redan vilken tapett ska Walter ha i sin lilla rum. Ahhhh vad jag längtar :)
  Nu är det dags att börja gjora sig i ordning för att sen blir det ingen chans.. och jag vill verkligen inte gå för hans kontroll i morgonrock och nattfrisyr.
Hoppas alla ska ha en fantastisk dag!!!
 
Tack gumman för en underbar dag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *