Världen enligt en blondin

Min lilla miraklet är här!!!

Gud vilka fanstastiska dagar!!! Förlössning började snabbt och wips Walter var ute med mamma och pappa :) 21:13 DEN 22 AUGUSTI fick vi lyssna på hans röst :) eller skrik!!!! Han är helt magisk!!! Saningen är att utan min L skulle jag aldrig föda fram :) Vilken coach!!! Barnmorskor ville honom att börja jobba på förlossningen för att han var så duktig! "andas älskling andas….inte krysta" osv.  Är ganska stolt över mig själv eftersom vi körde bara på lustgas :) Ont gjor det…. det är ingen snack om sak meeeeeeeeenn vilken känsla när  den där liten monster ligger på bröstet!!!! helt otroligt!!!!  Aldrig glömmer denna kvällen!!!  Kan säga att jag har nästan bara posin kvar! Och han är lik Ludde!!! precis som jag önskade…… mini Ludde…samma ögon och smileisar :) Är världens lyckligaste. Han äter och sover mest :)
 
Inatt känndes det som att jag ammade heeeeela tiden. Var ganska trött på morgonen. Nu sover min lilla beben…pappa är på skolan…och jag försöker gjora en ljuvlig tacopaj :) Vi får se om jag lyckas….allt beror på den lilla i sängen!! ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA VÅR LILLA LIRAKLET!!!
 
Igår var vi i Stannum och plockade massor med  björnbar. Fick storhandla på morgonen medan Walter var med Ludde hemma.  I lördags var det en veckans kalas för Walter som fick massor med fina presenter under nästan hela veckan och då !! Princessa Clara med Pejman och världens sötaste Mitra och  andra familjemedlemar var på plats!!! Fanstastisk go mat och mycket gott gott till efterrät.  Mysigt. Vi åkte hem ganska sent….  pratade om förlossningen vilken var då exakt en vecka tidigare och lyssnade på inget annat än visor för babysar som Walter fick av sin farfar och farmor :)
Ha en fantastisk skönt början av vecka!!
 
Basia tack för att du finns!!
Johanna krya på dig!!
Jonathan….jag saknr dig gaisare!!
Stina…du vet vad jag vill skriva!!
Christine hoppas allt är underbart med dig… hur går det med bröllopsplaneringen??
Puss på Er alla…även de som jag inte har sktivit här… men pussar och kramar och önskar allt bäst till de som betyder väldigt mycket för mig!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *