Världen enligt en blondin

En skön fredagskväll

Vi kom precis från Hard Rock Caffe. Det är alltid lika god med deras sallader :) Ludde jobbade idag ganska länge och vi orkade ej laga mat eller handla så det blev det enklaste :) Imorgon helg. Det blit så underbart att vakna brevid Ludde och titta på honom en liten stund innan han ska upp och fixa frukos för sin käraste :) Det är helt annorlunda på helgena … man stressar inte ivägg sig ..och han inte behöver ställa klocka och springa ivägg till jobbet. Nästa vecka är han ledig och sen börjar han skolan… men då har jag en till livskamrat här :) Aldrig ensam :) Idag fick vi lyssna på lilla hjärtat igen och barnmorska hoppas på att den kommer denna helgen :) För oss spelar det faktiskt inte nån roll längre. Den kommer när den vill. Bra om vi hinner gjora mer och mer innan :) Det är otroligt skönt att veta att nu är det verkligen inte mycket kvar. Vill pussa den lilla miraklet, byta blöjor, amma, lyssna när den gråter osv. 
I onsdags blev det Stannum och kantarellplockning!!  Vi blev överraskade över en korg full av kantareller, och igår var det en romantiskt kväll vid havet.
Ha en fantastiskt kväll. Krama de som du älskar :)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *