Världen enligt en blondin

Frukost dags .)

Idag blev det sommarbär joghurt med kellogs och exotisk smoothie:) Gott :)  Provsvar kommer idag eller kanske imorgon … tabletterna  hjälper bra mot kliandet och jag har massor av kläder som ska strykas idag. Hoppas jag orkar ;) Det är så himla lätt att bara tvätta och hänga ute och vips allting är to och klart :)  Idag var jag hos min älskade Basia och träffade en annan polsk tjej som är gift med en svensk kille :) Visst tycker alla killar mes om polkor :) VI ÄR BÄSTA :) Lyckades tom baka chockladtårta vilken var otroligt gott :) Ania (så heter hon)  just igår värkade väldigt snäll osv :)
Pappa åkte hem med tårar i sina ögon för att inte kunna stanna har tills Walter ploppar ut :(  Jag tycker att det bli endå ganska bra och rättvisst mot mamma som ska träffa sin barnbarn kanske nästa år.  Igår köpte jag faktiskt fina kaffemuggar MORMOR och MORFAR  så kan de oppna sina presenter när liten prins eller prinsessa är ute :)  Basia, tack för igår. Hoppas alla få en unerbar onsdag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *