Världen enligt en blondin

Graviditetshepatos ???

Idag var jag på kontroll. Barnmorska tog blodprov och svaret kommer nsta vecka. När hon tittade på några av mina små små prickar ….så hon att det  är möjligtvis för högt gallsyrvärde :(   http://se.babycenter.com/pregnancy/complications/obstetriccholestasis/  Ush!!!! Jag vill inte!! Är så himla rädd. Värför allt skit kommer precis på slutet när det är så lite kvar!!!!!  Fick recept för några tabletter som kan minska klåda … Hoppas det är inte hepatos… då blir det ingenting roligt längre ;( Ledsen. Är så deprimerad och orkar inte med nånting. Fins ingen  glädje kvar hos mig just nu. Bara oro ;(
 
P.s Min käraste Basia klarade körkortprov!! Grattis guman. Är så himla stolt över dig!!! Jag viste för länge sen att du kan :) Puss på dig. Hoppas vi ses snårt .

0 thoughts on “Graviditetshepatos ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *