Världen enligt en blondin

Idag hälsade vi på..

världens sötaste tjej.. Mitra… född 26 juli kl 00.35 :) Gud vad hon är liten :) och lik sin pappa :) Det känns helt otroligt att för några dagar sen var hon i mage. Helgen var skönt och långt. På lördag åkte vi till Rörö. Ludde fixade badrumshyllan och idag fick jag spackla den. Pappa kom från Polen med tygblöjor från mormor :) och massa goa saker :) Imorgon ska det målas i badrummet och överallt :) Har 10 l vit inomhusfärg så kanske ska jag måla halva av Göteborg :) Idag är det första dag semster. Känns fantastiskt även om det regnar otroligt mycket :) Fick sola hela helgen så nu kliar hela min kroppen och på ansiktet ser jag ut som en tomat :) Magen växer och barnomrskakontroll visade att huvudet liger långt ner i livmodershalsen :)  Fick fina blommor från jobbkamrater och tårtor . Kort ska jag ladda imorgon om jag orkar. Just nu känns det som att jag är världens lataste människa :) 10 kg tvätter , plastkassar med olika innehåll :) osv. Tisdags morgon ska jag börja med plockning, tvättning, sen blir det kanske måla måla :) Först sängstället så kan vi snårt skruva fast spjällsäng och sen badrummet så hyllan ska på plats under slutet av denna vecka. Nu är jag trött och då betyder det dags för smörjandet och sovstund :) Är helt slut efter en lång runda på coop…………..
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *