Världen enligt en blondin

Just det! smörjandet är viktig!! ;)

skulle skriva lite om en bra olja som motverkar hudbristningar! :) Har provat den själv under hela graviditeten.. och fick inga bristningar änn :) Efter varje dusch smörjar jag mig med Natusans babyolja .. aloe vera på morgonen och bedtime på kvällen :) Plus då och då (aktivt under hela graviditeten men mindre nu ) WELEDA  Havandeskapsolja  som kostar en liten del (ca 200 sek/100 ml) men det är värt tycker jag :) Det kostar mer att bli av med de linjerna :) senare.Kan användas från början av havandeskapet till tre månader efter förlossningen. Ludde bara skrattar när han ser mig hur jag lyser efter hela smörjandet :)  Idag efter jobbet ska jag börja packa min BB väska! Nu måste jag… verkligen.
Just nu mår jag  inte alls bra … och det känns precis som på natten….att jag ska spy ;(  Snart ska jag fika så förhoppningsvis det går över……… det blir en tuff dag på jobbet tror jag. Hoppas jag orkar jobba till fredag…. och efter blir det semester!! och skönaste period i mitt liv :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *