Världen enligt en blondin

Är på jobbet..

och undrar hela tiden hur blir det om några veckor. …. hur blir det att vara mamma :) Ta hand om någon under 24 timmar per dag… ge kärlek och trygghet. Bry sig och gjöra allt bäst för bebisen. hmmmm. Magen har blivit större och nu är det svårt att sova, sitta och gå. Inatt mådde jag daligt igen och kl 1 var det dags att spy ;/ Sen var det inte helt enkelt att somna om så jag tat en kopp grönt te och lästa boken. Från idag ska jag börja träna avslapning med signekursen som är enligt förtfattare väldigt bra.. men då undrar jag om jag ska komma ihåg den sen :) Jag tror att jag ska skrika, gråta och att jag får panik! Ushhh och det vill jag verkligen inte för att då blir det svårt för barnet att komma ut..och det kan framkomma massor med komplikationer. Varje dag när jag kommer till jobbet folk säger Òho… då har du inte född änn`??` Hihihi. Undrar hur det går för Clara! ;) De roligaste är att jag fick bära en otroligt hemlighet :) Min underbara kompis ska ha bebis också! Det är en hel del kvar men men! Gumman…jag är så glad för dig och jag hoppas att allting ska bli som du vill!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *