Världen enligt en blondin

Annons

Grattis alla mammor på mors dag och för mig själv grattis med :)

För att jag är också mamma eller hur! :)  Vilken underbart helg!! Sommar är här. Solat litte grann men smörjade mig också ganska ofta. Bebisen sparkar mycker och min livmodern började redan träna nför förlossning. Det är typ mensvärk fast lite lättare och inte så intensivt :) och nu verkar det bli över Skönt. Hela helg var vi  i Stannum och idag Ludde började greja lite med berget.. skrapa den osv. Igår Peppe hälsade på  och åt middag med oss :) Gott sommarmiddag…med grillat kött och jordgubbar för dessert :) Mums. Just nu ärjag helt slut… tur att jag hade enought energy för att fixa lunch och mackor till imorgon. Ush… mandag och ny vecka framför oss. Just nu blir det dusch , smörjandet och god night.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons