Världen enligt en blondin

Walentynki

Walentynki święto zakochanych, obchodzone 14 lutego. Nazwa „walentynki” pochodzi od imienia św. Walentego, patrona zakochanych .Tego dnia ludzie wysyłają do ukochanych "walentynki" – wiersz albo wyznanie miłosne. Niekiedy obdarzają się upominkami.

Alla hjärtans dag (ibland Vändag i Finland) är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner kring helgonet Sankt Valentin som uppstod under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.
Ludde !!
Det fanns en värme som är du,och värmen som du ger mig,blev så het inombords som ett glödande klot,Det fanns en trygghet som är du,och den trygghet du ger till mig,
var så speciell kännde att räddslan försvann,för att den trygghet du gav var där i mitt hjärta.den eviga känslan som finns inom oss,känslan man bara vill ha mer ut av,känslan som kan göra oss glada,känsla som kan göra oss lyckliga,känslan som heter kärlek.JAG ÄLSKAR DIG !!  
 Tack för att du finns!! Tck för allting!!
untitled

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *