Världen enligt en blondin

…pogoda niesamowita…weekend zakonczony tez ok

Vad ska man säga??? det var en jätte kul helg!!! I går kvell spelade vi beach volleyball!!!! UNDERBART !!!! Vi  vann två matcher. Det var lite jobbigt till mig darför at jag har spelade själv. min medspelare efter några minuter var fulla!!! :)  stakars mig :) efter åt  gick alla till  en tjejs lägenhet för at festa lite. jag och ludde åkte hem, men po vägen hem shopte vi mat på burger king…..det var dumt :) oooo….det var lördag. I dag åkt vi till Luddes föräldrar för at ätta middag och göra lite grejer med båten .Ludde kopplade in en stereo med extra bas låda.han blev jävligt nöjd :) jag satt och solade lite på verandan  med Clara och pratade om livet. daräfter vi åkte för att handla mat och godis och nu vi sitta framför Tv OCH vi ha en mysig söndag kväll. glom inte at från idag vi ha sommartid!   !!!jupiiiiii hälsingar till alla :) hej då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *