VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Grattis Yvonne till en ny resesäng!

Tack för alla tävlingsbidrag, det var många som ville vinna en fin BABYBJÖRN resesäng. Tävlingen gick som vanligt ut på att ni skulle fråga på frågor och komma med ett bra tips.

Frågorna som ni skulle svara på var:

1) Hur mycket väger BABYBJÖRN Resesäng Light? Svar 5kg inkl transportväskan

2) Hur länge kan du använda BABYBJÖRN Resesäng Light? Svar från  nyfödd till ca 3år

3) Vilka mått har sängen när den är utfälld? Svar 82 x 112 x 64 cm

Förutom frågorna så skulle ni komma med ett tips, och det var vad är ert bästa tips för att få barnen att sova borta.

Jag fick som vanligt in MASSOR med bra tips. Dom flesta kom med det viktigaste av allt och det är RUTINER, ha samma rutiner som hemma så kommer det att gå bra. Ett annat bra tips är att ha gamla ”insovda” sängkläder så barnen känner igen lukten.  Tryggheten man får av lukten, mjukisdjur och kanske en fin melodi är riktigt bra tips det också.

Som alltid är det vårt att välja en vinnare – men vi har valt ut en som kom med ett bra tips, här kommer det vinnande bidraget och vi säger GRATTIS till Yvonne som har vunnit en BABYBJÖRN resesäng till ett värde av 2195kr.

1. 5 kg inklusive transportväskan.
2. Från nyfödd till ca 3 år.
3. Måttet på sängen är: 82x112x64 cm

Tips för att få barnet att sova på resan. Det ena är rutiner som många har nämnt och att ha med saker som barnet känner igen hemifrån, kudde, täcke, etc. Men framför allt, om man ska till exempel använda resesäng på resan eller en särskild vagn eller liknande så låter jag barnet sova i det redan hemma. Om man lägger barnet lite då och då, och framför allt innan resan i resesängen istället för vanliga sängen så vänjer hon sig vid den redan hemma och känner sig mycket tryggare.
Tänk själv när ni byter säng, till och med som vuxen känns det inte ”helt bra” i den nya sängen, madrassen etc.’

Grattis än en gång!

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna