VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

And the winner is…..

OJ vad många som var med och tävlade om en Britax Max-Way på min blogg – superkul!

Jag fick in totalt 428st tävlingssvar och då också tips för att göra bilresan godare. Jag tycker det här är så kul, att läsa alla tips – det ger mig inspiration och ”ögon-öppnare” på saker som jag aldrig har tänkt på förut. Jag har sagt det förut och säger det igen – jag ska göra en bok med alla ERA tips. Det måste bli en säljsuccé – ingen besserwisser som sitter och tycker och tänker utan riktiga människor med erfarenheter som kommer med dom BÄSTA tipsen oavsett.

Tack för alla tips – ni som inte har läst, gör gärna det – klicka in här för att se alla kommentarer/tips.

Tävlingen var som den brukar – svara på frågor och kom med ett tips, här kommer svaren till frågorna:

1) Hur många kilo är Britax Max-Way Plus Test-godkänd upp till? Svaret är 25kg

2) Hur mycket väger Britax Max-Way? Svaret är 7kg

3) Hur många antal färger finns Britax Max-Way kollektion 2013 i? Svaret är 6st färger

Sen så var ju tipset: Bästa bilsnasket, vad är ert bästa tips till att göra bilresan lite godare helt enkelt!

Här fick jag som sagt in massor av bra tips både på bra och dåliga saker. Det som jag inte har tänkt på (eftersom jag aldrig har råkat ut för det) är att barn kan ju sätta i halsen – hemska tanke. Att ha barnet åkande i baksätet bakåtvänt och sen får dom något i halsen….PANIK… Nu är min dotter så stor så det är mindre risk men absolut finns risken kvar, det här tar jag med mig nästa gång jag ska välja bilsnask.

Det godiset som ligger i topp på alla som har svarat är Gott & Blandat, Ahlgrens bilar och snören. Godissnören har jag totalt glömt bort – kanongrej…man kan knyta, leka och äta och att det inte blir kladdigt, bra tips som jag tar med mig.

Många har kommenterat att godis inte är bra pga att barnen får sockerrus – och det har ni ju såklart rätt i! Min dotter är inte så förtjust i godis så peppar peppar har jag inte råkat ut för riktiga sockercruschrush ännu – men det blir ytterligare ett tips jag tar med mig. Det som är bra alternativ till godis är ju frukt. Det finns ju massor att välja mellan och vill man inte ha färsk frukt så går det ju bra med torkad som russin, bananchips m.m. fungerar ju lika bra.

Ett annat tips som jag tar med mig är att Lakrits fungerar bra mot illamående, det visste jag inte – tackar för det tipset!

SÅ….vem har vunnit den fantastiska bilbarnstolen Britax Max-Way….JO vinnaren heter Maria, hon har kombinerat ett bra bilsnask som både är gott, nyttigt, svalkande och som man inte sätter i halsen så lätt och inte kladdar. Det här är Marias bidrag:

Här kommer mina svar

1) 25kg

2) 7kg

3) 6 färger (dock 7 bilder men en färg förekommer två gånger)

Här kommer tipset

Jag halverar en banan och sätter i en tapaspinne/grillpinne i trä i varje och slänger in i en matlåda i frysen strax innan vi ska åka. Sen är det bara ta med dem ut i bilen och servera bananglass när resan börjar bli tråkig. Det bästa är att det både är nyttigt, gott och räcker hyfsat länge utan att kladda!

Så GRATTIS Maria till en ny bilbarnstol!

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna