VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Våren är på intåg – äntligen!

Vilken härlig helg – äntligen lite sol!

S0m jag (vi) har väntat, det regnade en hel del på lördagen och sen strålande sol på söndagen, det blev ju en perfekt combo…men fortfarande har vi mycket snö kvar på tomten som jag hoppas kommer att försvinna under veckan.

Vår altan och lite av vår tomt - än så länge är det snö på nästan hela tomten men håller tummarna att det ser annorlunda ut innan veckan är slut.

Nu kommer nästa problem….mitt värsta och det är KLÄDER till förskolan. Jag har så svårt med kläder till Karma – när det blir årstidsändringar så får jag en riktig störning. Vad ska hon ha på sig, vad ska hon inte ha på sig. Vad är bra – vad är dåligt?….Gahhhh det blir alltid att det blir dubbla uppsättningar och lite mer därtill – hon har så mycket kläder så det inte får plats på hennes plats.

Det som ska tilläggas är också att jag är en sån som fryser och Karma är en sån som svettas….där blir det ju fel också. Så i fredags åkte allt hem och det tvättades och torkades och i morse skulle nya kläder till förskolan – vad hände…JO allt åkte tillbaka förutom vinteroverallen + en hel del vårkläder.

Hur gör ni?

Jag får helt enkelt lämna det här till fröknarna – lämna en kasse och be dom lägga i allt sånt som Karma inte behöver, jag tror det är bäst. Svårt är det iallafall kallt på morgonen och varmt på dagen – kallt i skuggan och varmt i solen, blött och geggigt samtidigt som det är kyligt.

Men snart är det också förbi och det är bara varmt och skönt – som jag längtar till sommaren.

Ulrika

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna