VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vissa saker kan man aldrig ha för mycket av:))

Som ni vet så älskar jag väskor och skor – framförallt träskor:). När det gäller väskor så är det stora väskor så man får plats med mycket därför så är skötväskor en perfekt väska enligt mig.

En skötväska nu för tiden ser inte ut som en skötväska gjorde för 5-10år, nu har dom blivit multi-funktionella och det är knappt någon som märker att man har en skötväska om man använder den som en vanlig handväska.

Skötväskor är perfekt om man är som jag en ”Skalman”. Mina kompisar kallar mig för det då jag har ALLT med mig. Det spelar ingen roll vad som efterfrågas så har jag det till 90% i min väska…haha bra eller dåligt, ja det kan man fråga sig. Då skötväskor ofta har flera fack i olika storlekar så kan man på ett enkelt och strukturerat sätt organisera innehållet i väskan som är ett måste om man har mycket med sig.

Skötunderlägget passar perfekt efter sköt-tiden som sittunderlag så man inte blir kall i rumpan och storleken på väskan gör att man både får plats med matlåda och mellanmål utan att behöva krångla med extra påsar fram och tillbaka till jobbet.

Ja ni ser…..skötväskorna är dom bästa väskorna helt enkelt (enligt min mening)!

Just nu har vi 20% rabatt på alla skötväskor från Skip Hop så passa på att fynda er favorit bland alla godbitar, klicka in här för att se alla skötväskor från Skip Hop (obs saknar ni någon färg och modell så håll ut så kommer dom in inom kort). Kampanjen håller på till och med 24/4.

Här kommer två av mina favoriter från Skip Hop

Skip Hop Grand Central - så snygg i rött, finns även i brunt och svart nu kostar den 876kr ord pris 1095kr

Ännu en snygg och stilren väska men ändå med lite mönster en riktig godbit - Skip Hop Duo Deluxe i färg Onyx Tile nu kostar den endast 599kr ord pris 749kr

Ulrika


Kommentarer


  1. Marie Ståhl april 19, 2013 on 9:51 f m Svara

    Jättesnygga väskor än en gång från Skip Hop som fungerar perfekt som du skriver Ulrika även som en rejäl handväska.

  2. ulrikatrendspanar april 19, 2013 on 10:20 f m Svara

    Visst är det så – skötväskor är hur bra som helst:)!

    Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna