VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grattis Charlotta!

Hej på er!

Nu är tävlingen avgjord där ni kunde vinna SOBEAs fina nyhet  Mama Dress Romance Wrap-Around till ett värde av 899kr!

Den här gången skulle ni svara på tre frågor och komma med tips om vilket plagg skulle ni vilja se i SOBEAs kollektion? Här kommer frågorna och svaren:

1) Vad heter hon som designar alla kläderna? Svaret är Beatrice Sjöberg

2) Hur gammal var hon när hennes första kollektion kom ut? Svaret är 19år

3) När hon började designa funktionella och sköna plagg till mammor och barn så var det två produkter som var först ut – vilka? Svaret är Tuttvärmaren och Krypbyxan

Det kom in massor av bra tips om vad ni ville ha till kommande kollektioner och Charlotta tycker jag prickade in en kanonprodukt nämligen ett fint romantiskt nattlinne. Jag bodde praktiskt taget i mina sovkläder dom första 3 månaderna och jag var INTE snygg….men ett fint nattlinne/fina sovkläder så kan man både låta dom ligga framme och vara snygg medans man skruttar runt i sina sovkläder:). Så här svarade vinnaren Charlotta:

Hej!  Vilken underbar klänning, den skulle jag gärna fira in våren i. Fantastiskt vacker att titta på och döljer det som skall döljas och framhäver det man vill visa, både om man är gravid, nyförlöst eller som mig lite lagom små fet. Oj vad jag skulle bli glad om jag vann.

Här kommer svaren på frågorna

1. Beatrice Sjöberg
2. 19 år
3. tuttvärmare och krypbyxor

Om jag fick drömma om ett plagg så vore det ett romantiskt, amningsvänligt nattlinne, gärna lite inspirerat av 1800-talets mitt med småknappar, spetsar och volanger. Ett plagg man gärna lämnar framme i sovrummet och som känns fint att mysa i framför teven, gärna med en sovkofta till i mjuk ull, spets stickat………Det skulle jag vilja ha.

Mvh Charlotta

Till dig och vem vet…kanske vi får se din önskan i kommande kollektion!

Trevlig helg!

Ulrika


Kommentarer


  1. charlotta hellström april 5, 2013 on 9:27 e m Svara

    Tack så hemskt mycket och vad kul att just min önskan uppskattades. Jag hoppas verkligen att mitt förslag kan inspirera till ett plagg i nästa kollektion, tänk om jag haar kunnat ge en liten liten inspiration så är jag glad. Och framför allt är jag jätteglad över min vackra klänning den kommer att bli mycket använd kan jag lova er.

    Återigen stort tack och en trevlig vår önskar jag dig.

    Kramar
    Lotta

    • ulrikatrendspanar april 8, 2013 on 7:03 f m Svara

      Jättekul att du blev så glad, grattis än en gång till din mysiga vinst!

      Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna