VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bugaboo ersätter bärhandtaget på liggkorgen till Bugaboo Cameleon3

Konsumentverket har skickat ut ett pressmeddelande där dom skriver att Bugaboo International BV återkallar den nyare barnvagnsmodellen Bugaboo Cameleon 3. Det gör dom eftersom bärhandtagskopplingarna kan gå sönder och då medför det en fallrisk för barnvagnen. Bugaboo löser det genom att skicka ut ett nytt bärhandtag till alla konsumenter som har en drabbad vagn.

Som det är nu är de nuvarande bärhandtagskopplingarna på Cameleon3 som fäster vid sitt- och liggdel inte ok och dom kan gå sönder. Om ett barn ligger i sitt- och liggdelen samtidigt som bärhandtaget går sönder kan barnet falla ur och ådra sig allvarliga skador.

Bugaboo erbjuder berörda konsumenter ett nytt modifierat bärhandtag. Ägare av Bugaboo Cameleon 3 uppmanas att registrera sitt köp på Bugaboos webbplats, klicka här. . Efter tre veckor när registreringen är gjord kommer Bugaboo att skicka ut ersättningshandtaget tillsammans med monteringsanvisningar hem till registrerad adress.

De befintliga bärhandtagen ska inte användas utan plockas bort från vagnen fram tills dess att ersättningshandtagen kommer.

Mer information om återkallelsen finns på Bugaboos webbplats, klicka här för att komma dit.


Kommentarer


  1. Erica april 10, 2013 on 7:28 f m Svara

    Oj, vad meckigt och jobbigt…’tur’ jag inte har den modellen då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna