VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Grattis till de lyckliga vinnarna av BABYBJÖRN Bärsele One!

Morfar

Nu är tävlingen avgjord där jag tävlade ut 3st heta bärselar från BabyBjörn. Jag tävlade ut 3st BABYBJÖRN Bärsele One inkl startpaket från Tommee Tippee till ett totalt värde av 1773kr/st

Som vanligt var det många som var med och tävlade och som vanligt är det svårt att ta fram vinnare bland alla bidrag. Nu har vi kommit överrens om 3st vinnare.

Det ni skulle göra var att svara på 3st frågor som var:

1) Hur länge har BabyBjörn sålt bärselar? Svaret är över 40år – men godkänner även svaret över 50år som det står i informationen. Det var lite luddigt då det är BabyBjörn som har funnits i över 50år och dom har sålt bärselar i över 40 år så båda svaren är godkända:)

2) Hur många sätt kan man bära sitt barn i BABYBJÖRN One? Svaret är Fyra sätt; barnet kan sitta både framåtvänd och bakåtvänd på förälderns mage, och så kan barnet sitta framåtvänd 

3) Hur mycket får barnet max väga för att man ska kunna bära den i BABYBJÖRN One? Svaret är 15kg

Förutom frågorna så ville jag att ni skriver ner er bästa bärsele-berättelse eller kanske vad tror ni är det bästa läget ni kan använda er bärsele till (så alla ni som inte har varit i närheten av en bärsele också kunde vara med och tävla:).

Jag fick in över 200 bidrag och jag har läst varenda en och här kommer dom 3 vinnarna:

1) Sophia – Hon berättade en historia som kan vara rolig så här i efterhand men förstår att det var inte så kul när det hände. Hennes son mer eller mindre bajsade ner hela bärselen i en mindre rolig situation. Såklart du ska vinna en ny bärsele så du kan byta ut den gamla, GRATTIS!

2) Ulrika Granström – en döv mamma som kommunicerar med teckenspråk. Såklart du ska få vinna en bärsele så du kan prata med storasyster när lillasyster är med, GRATTIS!

3) Emma – en underbar berättelse där vi får följa men på en flygtur med mellanlandningar och långa köer till pass, och incheckningar. Tack vare barn i bärsele fick dom ”grädd-fil” säger bara…..”make way, baby coming through!” GRATTIS till en ny bärsele!

Grattis till er alla tre!

Ulrika

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna