VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tillbaka till ett vinterland!

Karma och jag på väg in i ett naturreservat (djungel) - häftigt värre MEN blev en läskig upplevelse när jag nästan trampade på en Skorpion....

Efter 3 härliga veckor i Thailand landande vi i ett kallt och vitt vinterland i söndags. Vi hade hoppats på att våren hade fått fart men det verkar som vi får vänta lite mer på den till Karmas stora förtjusning:). Hon var riktigt nöjd att snön inte hade försvunnit och beställt pulkaåkning i helgen – snacka om kontraster…från sol/värme och bad till pulka åkning och snögubbetillverkning.

Det var riktigt skönt att få lite sol och värme på sig efter en kall sommar och ännu kallare vinter – nu är jag uppladdad för nya utmaningar igen:).

Vi har haft det fantastiskt skönt och upplevt massor!  Här kommer lite bilder från vår semester:)

Karma och jag på väg in i ett naturreservat (djungel) - häftigt värre MEN det blev en läskig upplevelse när jag nästan trampade på en Skorpion....

Kolla in den här äckliga....

Karma hade så roligt med alla barnen - vi hade tagit med oss massor av urväxta kläder och leksaker till barnen i fiskebyn - vi känner många av dom sen förut då vi har återvänt till samma by 3 år på rad.

Här har vi tagit mopparna till byn intill för att gå på marknad - mopparna blev fulla snabbt med alla barn som ville följa med:), Karma trivs som fisken i vattnet - kan inte ett ord Thai men vad gör det.... i lekarna behövs inget språk.

Vi spenderade en hel del på stranden och då behövs det bra solskyddskläder - här har Karma Tuxers solskyddsdräkt som vi har i shoppen på kampanj just nu - snygg och riktigt bra! Hon kallade den för supermandräkten hahaha

För det mesta blev det slapp och klang - behövs när vardagen är så intensiv. Nu är det ett år till nästa resa och nedräkningen har börjat.....

Ulrika


Kommentarer


  1. citymom februari 19, 2013 on 2:17 e m Svara

    Härliga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna