VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi växer så det knakar!

Under 2012 gjorde vi en enorm ökning i både försäljning och varulager och det är tack vare ER våra kunder som har gjort att vi har kunnat utökat vårt lager och att vi blir en ännu bättre webshop för er som är gravida eller är småbarnsföräldrar.

Under 2012 har vi även inlett ett samarbete med en stor leksaksbutik vilket gör att ni har tillgång till ett mycket stort och bra leksakssortiment i vår webbshop och det växer sig bara större och större, kul att ni som har lite äldre barn också får en god anledning till att komma in i vår butik:).

För att vi ska få plats med alla nyheter och nytt sortiment så har vi just nu en STOR REA i vår butik, vi håller på att rensa för att förbereda oss för en lagerflytt – vi har vuxit ur våra lagerlokaler och ska nu flytta in till ett större lager med bättre kapacitet. Vi fyller på hela tiden så det lönar sig att komma in och titta fler än en gång, klicka här för att komma till REAn.

Lagerflytten sker i månadsskiftet januari/februari och efter flytten så kommer vi att fylla på med massor av nya varor, nya leverantörer och dom nya kollektionerna!

 

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna