VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MELLANDAGSREA!

header_start_mellandagsrea

Hej på er alla!

Hoppas ni har haft en underbar jul – kanske har några börjat jobba. Jag är ledig idag och i morgon för att jobba nästa vecka – så skönt med lite extra dagar ledigt efter den här hösten.

Hur har ni det med snön? Vi har fått hysteriskt mycket snö och så igår började det att töa och regna, plusgrader både igår och idag har satt sina spår – snön har krympt men vi har fortfarande en hel del kvar och snorhalt på vägarna.

Jag ville bara påminna er om att inte missa vår stora mellandagsREA som startade i shoppen i går. Massor av varor upp till 80% rabatt vi rear ut kläder från BOOB och Lundmyr för att få plats med vårnyheterna och massor av andra varor, klicka in HÄR för att se hela vårt utbud.

Ulrika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna