VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shoppens Adventskalender!

Hej!

Snacka om att tiden går fort – i morgon är det 1 december och på söndag är det första advent och snart är det julafton:).

I morgon är det dags för första luckan i adventskalendern och SÅKLART har vi fixat en kanon-adventskalender till shoppen! I morgon går startskottet!

Vi kommer att ha en fantastisk adventskalender i vår shop med massor av bra erbjudanden, ett nytt varje dag – vi kommer att köra en KOMBO. Samtidigt som vi har ett riktigt bra KLIPP så har ni möjlighet att VINNA den aktuella produkten:).

Varje dag kl. 09:00 publicerar vi ett julklappserbjudande till ett kanonpris som du både kan köpa billigt och ha chansen att vinna. Om du blir en vinnare (se hur du tävlar nedan) och redan har köpt produkten får du självklart pengarna tillbaka på ditt köp.

Erbjudandet gäller i 24 timmar från 09:00 till 08:59 dagen efter eller så långt lagret räcker.

Så här tävlar du om luckans vara: 

Varje dag kan du tävla om dagens lucka genom att svara på 3 frågor och skriva en kort motivering om varför du vill vinna den. Svaren och motiveringen mailar du in till: [email protected] – glöm inte att ange din adress samt ett telefon nummer.

Vill du vara säker på att du får produkten till priset i erbjudandet köper du den och tävlar, vinner du får du pengarna tillbaka. Varje dag drar vi en vinnare som jag kommer att publicera här i bloggen och kontakta via mail.

Så vill vi vara säkra att inte missa ett riktigt bra erbjudande så välkommen in till shoppen eller läs i bloggen, och kom ihåg – det är alltid ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller!

Ha en underbar helg och första advent!

Ulrika

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna